Vårtermin 2017

God fortsättning

Vårterminen sätts igång den 17.e januari kl.18.00 i Runstensskolan

Lägg märke till den nya träningslokalen (Runstensskolan) då Vikingaskolan renoveras.

Plats:                    Runstensskolan

Träningsdagar:    Tis-Tors-Lördagar

Alla är välkomna att prova på hos oss.

Med sportliga hälsningar

Isa Musavi

070 – 756 44 51

Trovärdighet!

Köpa sig trovärdighet…

Här om dagen har jag hört att min dotter tränar hos någon annan, en någonting jag har kallat honom för ”små hundar skäller mest” och som är allt annat än någon som kan Taekwondo. Mina före detta elever, efter si så där 3 år träning hos mig, är tränare hos honom nu…

Min dotter tränar i Enskede där jag startade en klubb med en vän som undervisar Taekwondo i Nynäshamn och Ösmo. Honom kallar jag för tränare och han heter Thomas Kent Gustafsson.

Hos honom kan ni lära er TAEKWONDO.

I och för sig, det gläder mig att folk vill verka trovärdig genom att säga vart mitt barn tränar. Det säger vilket kompetent tränare jag är ;-)))

Isa Musavi

Stolt!

Läs denna artikel, då kommer ni inse vad jag menar med detta stycke. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kampsport/article22857666.ab

Jag är stolt över mig själv, då för 22 år sedan, varskodde jag myndigheterna om missförhållandena inom Taekwondo som inte ens var ett förbund då. Jag kunde inte ens språket, men Taekwondo förstådd jag!

Jag är stolt över mig själv som år 1996 bröt alla band med förbundet och RF. Jag är stolt över mig själv som var med och som kanslichef utvecklade riksorganisationen Svenska Taekwondo samfund år 2010. Jag är stolt över mig att ha klarat av alla dessa år utan Statlig bidrag. Jag är stolt över mig själv som kämpade till oss Folksam sportförsäkring.

Jag är stolt och tacksam över de ledare/utövare, som trodde på mig och håll sig och ungdomar borta från allt som står i artikeln och det som inte står där, som droger, kriminalitet, väpnad rån m.m. fråga mig om namn och plats!

OCH visa analfabeter i denna kommun (Haninge) spred lögner om oss som själva var verksam i Taekwondo förbundet, fråga mig om namn och adress 😉 små hundar skäller mest, brukar det heta…

Med sportliga hälsningar

Isa Musavi

Kompetens…

… ännu en gång har TVÅ av våra gamla elever vunnit guld för en annan klubb. En högljudd klubb som kompenserar bristen på kompetens med inhyrda koreanska instruktörer och ryktesspridning… ”tomma tunnor skramlar mest” brukar det heta.

Vi kunde bevisa för förre Statsministern (Fredrik Reinfeldt) att det fanns elever, som efter extremt kort tids träning och utan något som helst erfarenhet av större sammanhang, var rankade ETTA i Sverige. Detta låg till grund för regeringsförklaringen 2011 (ku2011/1750/MFI) som svar på fråga ”vem vill ni ska representera Sverige?” samt ”Ett land, 2 landslag!”

DU som kallar dig Mästare, för de INKOMPETENTA förstås, nästa gång du får en av våra elever, ge denne svart bälte. Det har andra klubbar i Stockholm gjort sedan 1996, oavsett vad eleven har haft för grad hos oss. Var tyst och lär dig av honom, oavsett hans ålder, DU får gratis kompetens så ta till vara på tillfället…

Att utestänga Kommuninvånare för inbillat (hallucination?) spioneri!? är snudd på ett brott mot föreningslagen. När en mottar kommunalt och statligt bidrag, ska man ha dörren och sinnena öppna för alla kommuninvånare oavsett kultur, religion eller etnisk bakgrund och dela med sig av den kunskap DU inte har…

Som kommunanställd kan man komma undan med mycket, antar jag… misstänkt data intrång hos Kommunen 2011 (en utredning jag välkomnar), förtal och ryktesspridning gällande vår förening under 5 års tid, och personangrepp. Jag förstår mycket väl att skrämda hundar skäller mer… och allt det ovannämnda gjorde du för att du var och är osäker på det du utger dig att vara ”nämligen MÄSTARE”

Bevisligen är vår förenings kompetens högre än dina inhyrda Koreanska instruktörers… 😉 men vi fortsätter, i all ödmjukhet och av övertygelse, att ta hand om barn och ungdomar i Kommunen oavsett kultur, religion, etnisk bakgrund och utan misstankar om spionage, som vi har gjort i mer än 12 år i Haninge kommun.

PS: en av dessa två slutade tidigare varför han i andra tävlingen tappade plats till silver för att sedan försvinna helt, och det var det mönster vi kunde bevisa för förre Statsministern.

Uppfostran…

Det sista Taekwondo sparken på ryggen av motståndaren efter att domaren hade blåst av matchen dessvärre utanför mattan har inte undgått någon… Denna hemska uppfostran i sporten Taekwondo sedan 80 talet specifik från en enda klubb i Stockholm och andra som har tagit efter, är en liten portion av de faktorer vi tog avstånd ifrån taekwondo förbundet sedan 1996 som dessvärre legitimera sig med sitt medlemskap i riksidrottsföreningen.

Svenska Taekwondo Samfund, en ideell riksorganisation för Taekwondo, i kraftiga ordalag tar avstånd från sådan uppfostran, då vi tycker ledaren(trots deras A-Ö ledarkurser) har brustit i sitt ansvar att förmedla den mentala övningen i sporten Taekwondo.

Svenska Taekwondo Samfund
Seyed Isa Musavi
Kanslichef

Lika barn…

…leka bäst

Nu är vi tillbaka från ett händelserikt Turkiet, där vi fick träna med landslagstränaren.

Det har vart en utmanande och rolig resa och vi har haft väldigt kul tillsammans.

…Och det är planerat att träna med det Iranska Landslaget under påsklovet.

Mer information om påsklovs resan kommer längre fram.

Glöm inte att maila till info@taekwondon.se, så att vi kan samla in era mailadresser så att ni snart kan motta Nyhetsbrev och information om nästa träningsresa.

Vi hoppas att ni alla haft ett skönt höstlov och samlat kraft, vi ses på träningen som vanligt.

 

20-års jubileum…

Nu i september är det 20 år sedan jag började undervisa Taekwondo i Sverige och med anledning av det, så vill vi passa på att fira med en träning/tävlings resa till Turkiet under höstloven (vecka 44).

Alla är välkomna att delta, även utövare från andra föreningar i Sverige, för att dela denna upplevelse med oss.

Resan kostar 5000:- Allt inkluderat (flyg T/R, kost och logi, lägersavgift, tävlingsavgift)

För mer information kontakta Isa 070-756 44 51 eller maila till isa_tkd@hotmail.com

Fakta…

Faktum är att Haninge Cardio Taekwondo Klubb

 1. Börjar sitt elfte år i rad i samma lokal den en gång startades (långsiktighet).
 2. Våra elever har uppnått 3 Dan.
 3. Mottog JIM- kommitténs bidrag 2004-09-13 för…(läs själv)..Kommittén beslutade att· – tilldela föreningen ett premium på 5 000 kr för goda insatser för jämställdhet, integration och mångfald. Uppföljning skedde under våren 2005.
 4. Är försäkrad hos Folksamgenom vår Riksorganisation ”Svenska Taekwondo Samfund”.
 5. Alla våra informationsblad är skriven på 3 olika språk och har en real bakgrund, ingen fotoshop alltså.
 6. Erbjuder träning i Dalarö, Handen och V-Haninge.
 7. I all ödmjukhet utbildar vi kompetent, mångsidig utövare:· Svartbälte står för en viss godkänd kompetens, om det nu ansöks från Kukkiwon. Det är inte som på gymnasiet man får komplettera på Komvux i efterhand. Ett Svartbälte hos oss behöver inte komplettera med olika ledarskapskurser, kurser i teknik o.s.v.· Kan namnge personer som efter klubb bytte blev rankad etta i Sverige enligt tkd – förbundets egen rankningslista…

  · Kan namnge mer än 10 personer som blev etta i olika Svenska Cup…

  · Med bevis i hand kommer man långt hos oss med enbart 1 timmes träning, 3 ggr per vecka under en period av 4 år.

 8. Samtliga anslutna föreningar under ’Svenska Taekwondo Samfund’ besitter denna kompetens.
 9. Tog initiativ och startade Riksorganisationen ”Svenska Taekwondo Samfund”.
 10. Var med och van stor seger över Riksidrottsförbundet (RF) då staten menar ’ Det bör betonas att ett landslag, oavsett om förbundet ingår i RF eller inte, endast representerar det egna förbundet och aldrig Sverige som nation’