Kompetens…

… ännu en gång har TVÅ av våra gamla elever vunnit guld för en annan klubb. En högljudd klubb som kompenserar bristen på kompetens med inhyrda koreanska instruktörer och ryktesspridning… ”tomma tunnor skramlar mest” brukar det heta.

Vi kunde bevisa för förre Statsministern (Fredrik Reinfeldt) att det fanns elever, som efter extremt kort tids träning och utan något som helst erfarenhet av större sammanhang, var rankade ETTA i Sverige. Detta låg till grund för regeringsförklaringen 2011 (ku2011/1750/MFI) som svar på fråga ”vem vill ni ska representera Sverige?” samt ”Ett land, 2 landslag!”

DU som kallar dig Mästare, för de INKOMPETENTA förstås, nästa gång du får en av våra elever, ge denne svart bälte. Det har andra klubbar i Stockholm gjort sedan 1996, oavsett vad eleven har haft för grad hos oss. Var tyst och lär dig av honom, oavsett hans ålder, DU får gratis kompetens så ta till vara på tillfället…

Att utestänga Kommuninvånare för inbillat (hallucination?) spioneri!? är snudd på ett brott mot föreningslagen. När en mottar kommunalt och statligt bidrag, ska man ha dörren och sinnena öppna för alla kommuninvånare oavsett kultur, religion eller etnisk bakgrund och dela med sig av den kunskap DU inte har…

Som kommunanställd kan man komma undan med mycket, antar jag… misstänkt data intrång hos Kommunen 2011 (en utredning jag välkomnar), förtal och ryktesspridning gällande vår förening under 5 års tid, och personangrepp. Jag förstår mycket väl att skrämda hundar skäller mer… och allt det ovannämnda gjorde du för att du var och är osäker på det du utger dig att vara ”nämligen MÄSTARE”

Bevisligen är vår förenings kompetens högre än dina inhyrda Koreanska instruktörers… 😉 men vi fortsätter, i all ödmjukhet och av övertygelse, att ta hand om barn och ungdomar i Kommunen oavsett kultur, religion, etnisk bakgrund och utan misstankar om spionage, som vi har gjort i mer än 12 år i Haninge kommun.

PS: en av dessa två slutade tidigare varför han i andra tävlingen tappade plats till silver för att sedan försvinna helt, och det var det mönster vi kunde bevisa för förre Statsministern.