Stolt!

Läs denna artikel, då kommer ni inse vad jag menar med detta stycke. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kampsport/article22857666.ab

Jag är stolt över mig själv, då för 22 år sedan, varskodde jag myndigheterna om missförhållandena inom Taekwondo som inte ens var ett förbund då. Jag kunde inte ens språket, men Taekwondo förstådd jag!

Jag är stolt över mig själv som år 1996 bröt alla band med förbundet och RF. Jag är stolt över mig själv som var med och som kanslichef utvecklade riksorganisationen Svenska Taekwondo samfund år 2010. Jag är stolt över mig att ha klarat av alla dessa år utan Statlig bidrag. Jag är stolt över mig själv som kämpade till oss Folksam sportförsäkring.

Jag är stolt och tacksam över de ledare/utövare, som trodde på mig och håll sig och ungdomar borta från allt som står i artikeln och det som inte står där, som droger, kriminalitet, väpnad rån m.m. fråga mig om namn och plats!

OCH visa analfabeter i denna kommun (Haninge) spred lögner om oss som själva var verksam i Taekwondo förbundet, fråga mig om namn och adress 😉 små hundar skäller mest, brukar det heta…

Med sportliga hälsningar

Isa Musavi