Niyazi Unsal (3:e Dan i World Taekwondo Federation)

Jag heter Niyazi och är född 1960. Jag började träna Taekwondo 1994 med min son. Sedan 2002 tränar jag med Isa i Haninge Cardio Taekwondo Klubb, då jag fick ny perspektiv om sporten Taekwondo.

Jag är glad över att jag har kommit i kontakt med Isa, då jag börjat träna närkamp som långkamp vilket sporten är mer definierad för. Jag fick ny syn om varför en behöver träna Poomsea mer ingående och mycket annat som sporten egentligen är byggd på.

Med tanke på det resultat våra föredetta medlemmar har åstadkommit direkt efter klubb byten, är jag stolt över det sätt vi tar hand om våra medlemmar oavsett ålder, kön, talang, kultur/samhällstillhörighet…

Med gott samvete kan jag rekommendera och garantera Dig en mångsidig Taekwondo träning hos oss, samt kunskap om hur du kan förmedla dina nyvunna kunskaper vidare till nästa generation. Att bli ledare är en självklarhet för oss oavsett ålder eller kön. Ett bevis till detta är de hjälp instruktörer du ser här bredvid mig. Var extra uppmärksam över deras ålder och de antal år de har tränat hos oss.

Vi planerar utöka vår verksamhet med 2 nya område, så att mera individer får chansen att vara vinnare under kort träningstid, oavsett talang eller karriär benägenhet. Vi finns för tillfälle i 5 område, VÅRBERG, HANDEN, DALARÖ, TUNGESTA, och NYNÄSHAMN.