Få hjälp med fönsterputs i Helsingborg

Är du ute efter ett företag som sysslar med fönsterputs i Helsingborg? När det gäller städ och fönsterputs Helsingborg så kan du vända dig till Hemrex. Detta företag erbjuder:

  • Städtjänster
  • Fönsterputsning
  • Trädgårdsservice
  • Flytthjälp
  • Vardagsomsorg

De har även flera tjänster till utöver dessa. Alla deras tjänster går att boka in som engångstjänst så väl som att du kan boka in dem som löpande abonnemang. De flesta brukar vilja ha abonnemang på hemstädning, fönsterputsning, trädgårdsservice och vardagsomsorg.

Få dina fönster putsade i Helsingborg

Hemrex kan hjälpa dig med fönsterputs i Helsingborg. Just att putsa fönster är något som många glömmer bort, eller inte kan klara av själv. Då kan det vara skönt att få hjälp med detta. Du kan boka in enstaka tillfällen eller ha det som ett löpande abonnemang.

När du bokar fönsterputsning via Hemrex så kommer de att göra en utvändig putsning, ta bort fläckar på utsidan samt torka av utvändiga karmar och fönsterbräden. De kan även putsa fönstrens insida, putsa mellan glas om det är delningsbara fönster samt torka av karmar och fönsterbräda inne.

Boka bra tjänster

Utöver fönsterputsning så kan det vara skönt att få hjälp med andra saker i hemmet. Kanske hemstädning är något som passar dig. Det kan vara skönt att få städhjälp i hemmet. Eller har du en trädgård du vill få hjälp med? För seniorer finns även tjänster vardagsomsorg, som är en form av privat hemtjänst. Då kan du få hjälp med lite olika saker i hemmet.

Du kan läsa mer om Hemrex alla tjänster genom att besöka deras hemsida.